Onveilige instellingen herstellen

Zo herstelt u onveilige instellingen in het besturingssysteem:

1. Open het hoofdvenster van de app.
  2. Tik in het gedeelte Alle functies van de Kaspersky-app op het gedeelte Zwakke instellingen scannen om het te openen.
  3. Tik op een zwakke instelling die u wilt corrigeren.

U ziet nu een scherm met een beschrijving van de onveilige instelling en advies voor het herstel.

4. Lees de aangeboden oplossing en tik op de knop ervan.

Het venster van het Android-systeem wordt geopend.

5. Wijzig de instelling zoals aanbevolen.

Als u een onveilige instelling niet wilt herstellen, kunt u die verbergen door te tikken op . U kunt de lijst met onveilige instellingen bekijken door rechtsboven in het scherm te tikken op hidden_settings_1.